Viestivalintojen asettaminen

Paina Kaikki viestit -näyttöruudulta ja napauta sen jälkeen Asetukset.
Ilmoitukset
  • Vastaanota ilmoitus tilapalkissa ja aseta HTC Desire S -puhelimesi värisemään tai toistamaan äänen, kun viesti saapuu tai kun viestin lähetys epäonnistui, ja valitse ilmoitusääni.
  • Anna HTC Desire S -puhelimesi näyttää ponnahdusilmoituksia näyttöruudulla siitä, onko viestien lähettäminen onnistunut vai ei, tai poista tämä valinta käytöstä.
Tekstiviestit (SMS)
  • Vastaanota raportti viestisi toimitustilasta.
  • Näytä tai muuta käytetyn viestipalvelukeskuksen numero. (Suosittelemme, että et vaihda numeroa tähän, koska tämä saattaa aiheuttaa ongelmia viestien vastaanottamisessa ja lähettämisessä.)
  • Näytä tai poista SIM-kortillesi tallennettuja tekstiviestejä tai kopioi SIM-kortin viestejä laitteen muistiin.
Multimediaviestit (MMS)
  • Vastaanota raportti viestisi toimitustilasta.
  • Vastaanota raportti siitä, onko kukin vastaanottaja lukenut viestin tai poistanut sen lukematta.
  • Lataa automaattisesti kokonaisia MMS-viestejä mukaan lukien viestin teksti ja liitteet puhelimellesi omalla palvelualueellasi ja verkkovierailun aikana.
  • Aseta viestin prioriteetti ja MMS-viestien tiedostojen maksimikoko. Jos MMS-viestin tiedoston koko ylitetään, viestiä ei lähetetä.
Yleinen
  • Hae ja näytä lähetettyjen viestien historia, puheluhistoria ja tallennettujen yhteystietojen sähköpostiosoitteet, kun lisäät viestin vastaanottajia.
  • Valitse kuhunkin keskusteluketjuun tallennettavien teksti- tai MMS-viestien maksimilukumäärä (lukuunottamatta lukittuja viestejä) ja ota käyttöön lukitsemattomien vanhempien viestien automaattinen poistaminen, kun asetetut rajat on saavutettu.
  • Siirrä vastaanotettuja teksti- ja MMS-viestejä toiseen puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. (Matkapuhelinoperaattorisi saattaa veloittaa tästä ylimääräisiä maksuja.)