Viestikeskustelujen hallinta

Viestin suojaaminen poistamiselta

Voit lukita viestin niin, että sitä ei poisteta silloinkaan, kun poistat muita keskustelussa olevia viestejä.

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Paina ja pidä paikallaan viestiä, jonka haluat lukita.
  3. Napauta Lukitse viesti Valinnat-valikossa. Lukitus-kuvake näytetään viestin oikealla puolella.

Viestin kopioiminen SIM-kortille

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Paina ja pidä viestiä ja napauta sitten Kopioi SIM-kortille. SIM-kortin kuvake tulee näkyviin viestin oikealle puolelle.

Yksittäisen viestin poistaminen

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Paina ja pidä viestiä, jonka haluat poistaa.
  3. Jos viesti on lukittu, napauta Avaa viestin lukitus Valinnat-valikossa, ja paina sitten sekä pidä alhaalla viestiä näyttääksesi Valinnat-valikon uudestaan.
  4. Napauta Poista viestin lukitus Valinnat-valikossa.
  5. Vahvistuskehotteen tullessa napauta OK.

Usean keskustelun sisäisen viestin poistaminen

1. Napauta Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa) saadaksesi näkyviin viestien vaihtamisen tuon yhteystiedon kanssa.
  2. Paina ja napauta sen jälkeen Lisää > Poista.
  3. Napauta Poista valinnan perusteella.
    Vihje: Voit myös napauttaa Poista puhelinnumeron perusteella, jos yhteystieto käytti useita puhelinnumeroita keskustelun aikana ja haluat poistaa tietystä numerosta lähetetyt viestit.
  4. Valitse viestit, jotka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.

Keskustelun poistaminen

1. Tee jokin seuraavista:
    • Paina ja pidä Kaikki viestit-näyttöruudulla yhteystietoa (tai puhelinnumeroa), jonka viestit haluat poistaa, ja napauta sitten Poista
    • Katsoessasi viestien vaihtoa keskustelussa voit myös painaa ja napauttaa sen jälkeen Lisää > Poista > Poista viestiketju.

Ketjussa olevia lukittuja viestejä ei poisteta, ellet valitse Poista lukitut viestit-valintaruutua.

2. Poista koko ketju vahvistuskehotteen tullessa napauttamalla OK.

Useiden keskustelujen poistaminen

1. Paina Kaikki viestit -näyttöruudusta ja napauta sitten Poista.
  2. Valitse keskusteluketjut, jotka haluat poistaa.
  3. Napauta Poista. Mitään lukittuja viestejä ei poisteta.