Multimediaviestin (MMS) lähettäminen

1. Napauta alkunäytöltä > Viestit.
  2. Napauta Laadi viesti.
  3. Kirjoita yksi tai useampi vastaanottaja. Voit:
    • Syöttää yhteystiedon nimen muutaman ensimmäisen kirjaimen tai matkapuhelinnumeron ensimmäiset numerot. Kun kirjoitat, tallennetuissa yhteystiedoissasi olevat täsmäävät nimet puhelinnumeroiden ja sähköpostiosoitteiden kanssa tulevat näkyviin. Napauta yhteystietosi numeroa tai sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoitteet tulevat näkyviin, kun Näytä sähköpostiosoite valitaan kohdasta Vastaanottajaluettelon asetukset.
    • Napauttaa -kuvaketta ja valita sitten niiden yhteystietojen puhelinnumerot, joille haluat lähettää viestin. Voit myös valita yhteystietojen ryhmiä vastaanottajiksi. Kun olet valinnut kaikki viestin vastaanottajat, napauta OK.
    • Syötä täydelliset puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet suoraan Vastaanottaja-kenttään.
  4. Aiherivi lisätään painamalla ja napauttamalla sitten Lisää aihe.
  5. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  6. Napauta ja valitse sen jälkeen liitteen tyyppi.
    Kuva Jos haluat ottaa valokuvan ja liittää sen, valitse Kamera. Jos haluat liittää valokuvan tallennuskortiltasi, valitse Galleria.
    Video Jos haluat kuvata videon ja liittää sen, valitse Videokamera. Jos haluat liittää videon tallennustilakortistasi, valitse Videot.
    Ääni Valitse Äänitallennin tehdäksesi äänitallennuksen ja liittääksesi sen, tai Musiikki ja äänet liittääksesi musiikkitiedoston tai äänitallennuksen tallennustilakortiltasi.
    Sovellussuositus Valitse sovellus, jonka olet asentanut Android Marketista ja jonka haluat muiden kanssa jaettavaksi. URL, josta sovellus voidaan ladata, lisätään viestiisi.
    Sijainti Lisää nykyinen sijaintisi (vaatii GPS:n päälle laittamista) tai sijainti, jonka valitset kartalta viestiisi.
    Yhteystieto (vCard) Valitse yhteystieto, ja valitse sitten tiedot liitettäväksi.
    Tapaaminen (vCalendar) Valitse kalenteritapahtuma, jonka haluat liittää.
  7. Liitteen korvaamisen tai avaamisen toiminnot avautuvat napauttamalla . Voit myös painaa ja napauttaa sitten Poista aloittaaksesi alusta.
  8. Napauta Lähetä tai tallenna se luonnoksena painamalla .

Diaesityksen luominen

1. Kun olet lisännyt valokuvan, videon tai äänitiedoston luotavaan multimediaviestiin, napauta > Diaesitys.
  2. Tee jokin seuraavista:
    Lisää uusi dia Napauta ja valitse sitten haluatko lisätä valokuvan vai videon.
    Lisää musiikkia tai äänitallenne diaan Kun olet lisännyt dian, napauta > Ääni.
    Lisää kommentti diaan Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti.
    Muokkaa diaa Napauta ja valitse haluatko korvata, poistaa tai asettaa dian keston.
    Esikatsele diaesitystäsi Paina ja napauta sitten Lisää > Esikatselu. Avaa toiston ohjaimet napauttamalla jossakin kohdassa esikatseluruutua.
  3. Kun olet valmis, napauta Lähetä tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.