Puhelupalvelut

Puhelimesi voi olla suoraan yhteydessä matkapuhelinverkkoon ja hakea sekä muuttaa puhelimesi erilaisten soittopalvelujen asetuksia. Soittopalveluihin saattaa kuulua mukaan puhelun siirto, koputus, vastaaja, yms. Ota yhteyttä matkapuhelioperaattoriisi selvittääksesi puhelimesi soittopalvelujen käytettävyyden.
Avataksesi puhelupalvelut, paina Alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Soita.
Sallitut numerot Rajoita lähtevät puhelut sallittuihin numeroihin. Ottaaksesi käyttöön tämän ominaisuuden sinun täytyy tietää SIM-korttisi PIN2-koodi.
Vastaajapalvelu Näyttää nykyisen käytettävän vastaajapalvelun.
Vastaajan asetukset Määritä toinen vastaajapalvelunumero kuin mikä on SIM-kortillasi oleva vastaajapalvelunumero.
Tyhjennä vastaajan ilmoitus Jos sinulla on uusi vastaajan ilmoitus, voit poistaa ilmoituksen tällä valinnalla.
Puhelimen asetukset Muokkaa puhelun hylkäysviestiä, valitse avaatko viestieditorin, kun hylkäät puhelun viestillä, ja valitse sallitaanko automaattinen tuntemattoman yhteystietonumeron tallennus, kun puhelu tuon numeron kanssa päättyy.
Soitonsiirto Valitse, kuinka haluat puhelimesi käsittelevän kiireisiä, vastaamattomia ja saavuttamattomia puheluita. Voit myös asettaa puhelun siirtovalinnan kaikkia tulevia puheluita varten.
Puhelunrajoitusasetukset Valitse estetäänkö erilaisten tulevien ja lähtevien puhelujen kategorioita.
Puhelujen lisäasetukset Ota käyttöön tai poista käytöstä operaattorin palvelut, kuten soittajan ID ja koputuspuhelu.
Kotimaa Ota Puhelu kotiin -toiminto käyttöön tai poista se käytöstä.
Puhelu kotiin Kun tämä toiminto on käytössä, puhelin lisää maatunnuksen automaattisesti valitsemiisi numeroihin ollessasi ulkomailla.
Tilit Lisää, muokkaa tai poista Internet-puhelutilejä. Voit myös valita, otetaanko tulevia Internet-puheluja vastaan.
Käytä Internet-puheluja Valitse käytetäänkö Internet-puheluja kaikkiin soittamiisi puheluihin vai pelkästään Internet-puheluihin vai kysytäänkö sinulta aina soittaessasi, mitä vaihtoehtoa haluat käyttää.