Puhelu kotiin -toiminnon käyttäminen

Kun olet ulkomailla, kotimaassa oleville ystävillesi ja perheelle soittaminen on helppoa.

Kotimaasi maatunnus lisätään valittaviin numeroihin automaattisesti ulkomailla ollessasi.
  1. Napauta Alkunäytöstä Puhelin.
  2. Kirjoita kotimaasi puhelinnumero, johon haluat soittaa.
    Huomautus: Jos kirjoitat numeron eteen nollan, se poistetaan. Jos kirjoitat numeron eteen plusmerkin (+), puhelin soittaa normaalisti.
    Puhelu kotiin -valintaruutu avautuu ja näyttää puhelinnumeron eteen lisättävän maatunnuksen.
  3. Jos haluat vaihtaa maatunnuksen, valitse oikea maa valintaruudusta.
  4. Napauta Valmis ja soita puhelu.

Puhelu kotiin -toiminnon poistaminen käytöstä

Jos haluat itse antaa täydellisen puhelinnumeron ollessasi ulkomailla, voit ottaa Puhelu kotiin -toiminnon pois käytöstä.
  1. Paina alkunäytöstä ja napauta sitten Asetukset > Soita.
  2. Valitse Kotimaa-valintaruutu.