Puheluhistorian käyttö

Käytä Puheluhistoriaa tarkistaaksesi vastaamattomat puhelut, valitsemasi numerot ja vastaanottamasi puhelut.

Vastaamattoman puhelun tarkistaminen

Näet vastaamattoman puhelun kuvakkeen tilapalkilla, kun jätät vastaamatta puheluun.

1. Liu'uta avataksesi Ilmoitukset-paneelin tarkistaaksesi kuka soittaja on.
  2. Palataksesi puheluun napauta Vastaamaton puhelu -ilmoitusta. Napauta sitten soittajan nimeä tai numeroa Puheluhistoria-näyttöruudusta.

Puhelujen tarkistaminen Puheluhistoriasta

Napauta Alkunäytöstä > Puheluhistoria.
Vihje: Voit myös napauttaa Puhelinvalitsija-näyttöruudusta.
Puheluhistoria-näyttöruudulla voit:
  • Soittaa napauttamalla nimeä tai numeroa luettelosta.
  • Painaa ja pitää nimeä tai numeroa luettelossa valintavalikon näyttämiseksi.
  • Napauta tarkistaaksesi vain puheluhistorian tuota erityistä yhteystietoa varten.
  • Paina , napauta sitten Näytä aadaksesi näkyviin juuri tietyn tyyppiset puhelut, kuten Vastaamattomat puhelut tai Lähtevät puhelut.

Uuden puhelinnumeron lisääminen yhteystietoihin Puheluhistoriasta

1. Paina Puheluhistoria-näyttöruudulla ja pidä puhelinnumeroa, jonka haluat tallentaa ja napauta sitten Tallenna henkilöihin.
  2. Valitse, luotko uuden yhteyshenkilön vai tallennatko puhelinnumeron jo olemassa olevalle yhteyshenkilölle.
  3. Tee jokin seuraavista:
    • Luodessasi uuden yhteyshenkilön syötä yhteyshenkilön nimi, yhteystietotyyppi ja muut tiedot ilmestyvään tyhjään yhteystietojen tietueeseen. Puhelinnumero lisätään automaattisesti Matkapuhelin-kenttään Puhelinosassa. Tallentaaksesi toisen tyyppisen numeron, esim. kotinumeron, napauta Matkapuhelin-painiketta.
    • Tallentaessasi numeron olemassa olevalle yhteyshenkilölle napauta puhelimeesi tallennettua yhteyshenkilöä ja valitse sitten numerotyyppi.
  4. Napauta Tallenna.

Puheluhistoria-luettelon tyhjentäminen

Puheluhistoria-näyttöruudulla voit tehdä seuraavaa:
Poistaa yhden nimen tai numeron Paina ja pidä painettuna nimeä tai numeroa ja napauta sen jälkeen Poista puheluhistoriasta.
Tyhjentää koko luettelon Paina ja napauta sen jälkeen Poista kaikki.