Puhelujen vastaanottaminen

Kun vastaanotat puhelun yhteystiedolta, Saapuva puhelu -näyttöruutu tulee näkyviin.
Vihje: Voit käyttää puhelimesi kohteliaan soittoäänen ja taskutilan ominaisuuksia puhelujen vastaanottamiseen. Katso lisätietoja kohdasta Ääniasetusten muuttaminen.

Puheluun vastaaminen

Näin vastaat puheluun:
  • Napauta Vastaa.
  • Jos näyttö on pois päältä, kun saat puhelun, Lukitus-näyttöruutu tulee näkyviin. Vedä alaspäin palkkia, joka näyttää soittajan nimen tai numeron.

Puhelun hylkääminen

Tee joku seuraavista:
  • Napauta Hylkää.
  • Jos näyttö on pois päältä, kun saat puhelun, vedä palkkia ylöspäin Lukitus-näyttöruudulla tai paina ja napauta sen jälkeen Hylkää.
  • Torjuaksesi puhelun ja lähettääksesi tekstiviestin paina ja napauta sen jälkeen Lähetä viesti.
Vihje: Voit myös painaa VIRTA-painiketta kaksi kertaa hylätäksesi puhelun.

Tekstiviestin vaihtaminen torjuttuihin puheluihin lähettämiseksi

1. Paina Puhelimen valitsija -näyttöruudulta .
  2. Napauta Asetukset > Muokkaa oletusviestiä.
  3. Anna uusi viesti ja napauta sen jälkeen OK.

Soittoäänen mykistäminen hylkäämättä puhelua

Tee joku seuraavista:
  • Paina ÄÄNENVOIMAKKUUS ALAS tai ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta.
  • Paina VIRTA-painiketta.
  • Laita puhelin etupuoli alaspäin tasaiselle pinnalle.
    Huomautus: Jos puhelin on jo osoittamassa alaspäin, puhelin soi yhä, kun tulossa on myöhempiä puheluita.

HTC Soittajan ID

Joka kerta, kun soitat puhelun tai kaverisi soittaa sinulle, saat nähtäväksi kaverisi viimeisimmän tilapäivityksen sosiaalista verkoista, kuten Facebookista tai Twitteristä, suoraan puhelunäyttöruudulla. Et myöskään unohda henkilöiden syntymäpäiviä. Näet syntymäpäivämuistutuksen, jos kaverisi syntymäpäivä on joskus seuraavan seitsemän päivän sisällä.