Hätäpuhelun soittaminen

Joillakin alueilla voit soittaa hätäpuheluja puhelimeltasi, vaikka SIM-korttia ei olisikaan asetettu tai jos SIM-korttisi on estetty.

1. Napauta Alkunäytöstä Puhelin.
  2. Valitse sijaintipaikkasi mukainen kansainvälinen hätänumero (esimerkiksi 000) ja napauta sen jälkeen Soita.
    Huomautus: Lisähätänumerot saattavat olla sisällytettynä SIM-kortillasi. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi yksityiskohtia varten.
Jos olet ottanut käyttöön lukitusnäyttöruudun salasanasi, lukitusmallin ja/tai SIM-lukituksen, mutta unohtanut ne, voit silti soittaa hätäpuheluja napauttamalla Hätäpuhelu näyttöruudulta.