Soittoääniesi ja hälytystesi vaihtaminen

Vaihda soittoäänesi, ilmoitusäänesi ja hälytyksesi sopimaan mielentilaasi tai elämäntyyliisi. Muutoksesi tallennetaan tällä hetkellä ladattuun äänen asetukseen, mikä päällekirjoittaa sen asetukset.

Soittoäänen vaihtaminen

1. Napauta Alkunäytöltä > Soittoääni.
  2. Vieritä käytettävissä olevien soittoäänien läpi ja napauta soittoääntä, jota haluat käyttää. Soittoääni soittaa lyhyesti, kun se on valittu.
  3. Jos äänitiedosto on muistikortillasi, napauta Uusi soittoääni, valitse kohta, jonka haluat tuoda Soittoääni-luetteloon ja napauta sen jälkeen OK.
  4. Napauta Käytä.

Ilmoitusäänten vaihtaminen

1. Napauta Alkunäytöllä > Ilmoitusääni.
  2. Valitse se ilmoituksen tyyppi, jonka haluat muuttaa.
  3. Vieritä käytettäviä ääniä ja napauta kohdetta, jota haluat käyttää. Näyteääni toistuu valittaessa lyhyen ajan.
  4. Napauta Käytä.

Hälytysäänen vaihtaminen

1. Napauta Alkunäytöltä > Hälytys.
  2. Vieritä saatavilla olevien äänten läpi ja napauta kohtaa, jota haluat käyttää. Näyteääni toistuu valittaessa lyhyen ajan.
  3. Jos äänitiedosto on muistikortillasi, napauta Uusi hälytys, valitse kohta, jonka haluat tuoda Hälytykset-luetteloon ja napauta sen jälkeen OK.
  4. Napauta Käytä.