Kansioiden lisääminen Alkunäyttöllesi

Käytä kansioita ryhmittelemään yhteenkuuluvia sovelluksia ja muita pikavalintoja säilyttääksesi Alkunäyttösi siistinä ja järjestyksessä. Voit lisätä myös tietokansioita, jotka näyttävät ajan tasalla olevia tietoja, kuten Bluetooth vastaanotetut tiedostot, oma Facebook puhelinluettelosi ja paljon muuta.

Uuden kansion luominen ja kohteiden lisääminen kansioon

1. Mene sellaiseen Alkunäytön osaan, jossa on tilaa uuden kansion lisäämiseen.
  2. Napauta > Kansio.
  3. Napauta Uusi kansio.
  4. Paina ja pidä paikallaan sovellus-kuvaketta tai pikavalintaa, jonka haluat lisätä kansioon. Puhelin värisee sitten. Älä ihan vielä nosta sormeasi.
  5. Vedä sovellus-kuvaketta tai pikavalintaa ja pudota se kansion yläosaan.

Napauta yksinkertaisesti kansiota avataksesi sen, jotta pääset kansion sisällä oleviin sovelluksiin ja pikavalintoihin.

Kansion nimeäminen uudelleen

1. Napauta kansiota avataksesi sen.
  2. Paina ja pidä kansion ikkunan otsikkopalkkia.
  3. Syötä uusi kansion nimi ja napauta sitten OK.