Kuvakkeiden ja muiden pikavalintojen lisääminen Alkunäytölläsi

Kuvakkeiden ja muiden pikavalintojen lisääminen Alkunäytölläsi

Aseta Alkunäytölläsi olevat sovellus-kuvakkeet avaamaan sovelluksia nopeammin. Voit myös lisätä pikavalintoja alkunäytölle asetuksiin sekä tiettyihin tietoihin, kuten kirjanmerkiksi asetettuun web-sivuun, jonkun puhelinnumeroon, musiikin toistoluetteloon, reitin suuntiin ja moniin muihin kohtiin.
Huomautus: Saatavilla olevat pikavalinnat riippuvat puhelimellesi asennetuista sovelluksista.
  1. Mene Alkunäytön sellaiseen kohtaan, jossa on tilaa lisätä uusi kuvake tai pikavalinta.
  2. Napauta ja napauta sen jälkeen Sovellus lisätäksesi sovellus-kuvakkeen tai Pikavalinta lisätäksesi pikavalinnan asetukseen tai tietoihin.
Vihje: Lisätäksesi sovellus-kuvakkeen Alkunäytölle voit myös painaa , napauttaa ja sen jälkeen painaa ja pitää painettuna sovellus-kuvaketta. Nostamatta sormeasi vedä kuvake tyhjään tilaan Alkunäytön näyttöruudulla, ja vapauta se sitten.