Alkunäyttö-ruudun henkilökohtaistaminen widgeteillä
Alkunäyttösi henkilökohtaistaminen

Alkunäyttö-ruudun henkilökohtaistaminen widgeteillä

Widgetit panevat yhdellä silmäyksellä tärkeitä tietoja ja media-sisältöä esille Alkunäytön näyttöruudullesi. Joitakin widgeteitä on jo lisätty Alkunäytön näyttöruudullesi mukavuuttasi varten. Voit lisätä enemmän käytettävissä olevista widgetien lajitelmista, tai ladata lisää widgetejä.

Widgetin lisääminen Alkunäyttö-ruutuun

1. Mene alkunäytön sellaiseen tyhjään osaan, johon voit lisätä uuden widgetin.
  2. Napauta > Widget.
  3. Valitse haluamasi widget.
  4. Useimmat HTC-widgetit ovat käytettävissä eri muotoilujen ja kokojen tyypeissä sopiaksesi tarpeisiisi. Liu'uta sormeasi näyttöruudulla oikealta vasemmalle katsoaksesi eri tyylit ja napauta sen jälkeen Valitse yhden valitsemiseksi.
Voit myös lisätä widgetejä, joiden avulla voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä puhelimesi ominaisuuksia, kuten Wi-Fin, matkapuhelinverkon ja Bluetooth. Vieritä alas widgetit-luettelossa, napauta Asetukset ja napauta sen jälkeen haluamaasi widgetiä.

Widgetin asetusten muuttaminen

Joidenkin widgetien (esimerkiksi Henkilöt- ja Sähköposti-widgetien) perusasetuksia voidaan muuttaa Alkunäytöltä käsin.

1. Paina ja pidä paikallaan widgetiä Alkunäytöllä. Puhelin värisee, ja näet värillisen ruudun widgetin ympärillä. Älä ihan vielä nosta sormeasi.
  2. Vedä widget Muokkaa-painikkeeseen (jos se on otettu käyttöön).
    Sen jälkeen avautuu asianomainen näyttöruutu, jolta voit muuttaa joitakin tämän widgetin asetuksia.
  3. Mukauta widgetin asetukset.