Tiedostojen kopioiminen tallennustilakortilta

Voit myös kopioida musiikkiasi, valokuviasi ja muita tiedostojasi puhelimesi tallennustilakortille.
  1. Liitä puhelin tietokoneeseen käyttäen toimitettua USB-kaapelia.
  2. Napauta puhelimesi Liitä PC:hen-näytössä Levyasema ja napauta sitten Valmis. Liitetty puhelin tunnistetaan tietokoneessasi siirrettävänä levynä.
  3. Navigoi siirrettävälle levylle ja avaa se.
  4. Tee joku seuraavista:
    • Kopioi tiedostot tietokoneelta puhelimen tallennustilakortin juurikansioon.
    • Kopioi tiedostot puhelimesi tallennuskortilta tietokoneellasi olevaan kansioon.
  5. Tiedostojen kopioinnin jälkeen poista siirrettävä levy (se on, liitetty puhelin), kun tietokoneesi käyttöjärjestelmä pyytää poistamaan puhelimesi turvallisesti.
  6. Tee joku seuraavista:
    • Irrota puhelin tietokoneesta.
    • Jos haluat pitää puhelimen liitettynä tietokoneeseen, mutta haluat puhelimen kykenevän pääsemään tallennustilakortille, avaa Ilmoitukset-paneeli, napauta Levyasema, valitse joku muu valinta kuin Levyasema, ja napauta sitten Valmis.