Puhelimesi liittäminen tietokoneeseen

Aina, kun liität puhelimesi tietokoneeseen käyttäen USB-kaapelia, Tietokoneliitäntä -näyttöruutu avautuu ja antaa sinun valita USB-liitännän tyypin.
Valitse yksi seuraavista valinnoista, ja napauta sitten Valmis:
Vain lataus Valitse tämä valinta, jos vain haluat ladata akun samalla kun puhelimesi on yhdistetty tietokoneeseesi.
HTC Sync Valitse tämä toiminto tietokoneen ja puhelimen välisten yhteystietojen, kalenterin ja muiden tietojen synkronoimiseksi.
Levyasema Tämä tila on käytettävissä vain kun tallennuskortti on puhelimessasi. Valitse tämä tila, kun haluat kopioida puhelimesi muistikortin ja tietokoneen välisiä tiedostoja.

Kun levyasematila otetaan käyttöön puhelimen ollessa kytkettynä tietokoneeseen, et voi käyttää puhelimesi sovelluksia muistikorttiin pääsemiseksi.

USB-jakaminen Kun sinulla ei ole internet-yhteyttä tietokoneessasi, voit valita tämän tilan jakamalla puhelimesi matkapuhelimen datayhteyden tietokoneesi kanssa.
Internet-läpäisy Jos sinulla ei ole puhelimessasi datasiirtosopimusta tai et pääse Wi-Fi -verkkoon, voit valita tämän tilan tietokoneen internet-yhteyden jakamiseksi puhelimesi kanssa.