NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Ilmoitukset-paneeli
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Ilmoitukset-paneeli

Kun saat uuden ilmoituksen, voit avata Ilmoituspaneelin nähdäksesi viestin, muistutuksen tai tapahtuman ilmoituksen. Ilmoitukset-paneelista voit siirtyä nopeasti äskettäin avatusta sovelluksesta toiseen ja voit myös ottaa käyttöön toimintoja, kuten Wi-Fi ja Bluetooth.
Paina ja pidä tilapalkkia, liu'uta sitten sormeasi alaspäin avataksesi Ilmoitukset-paneelin.

Jos ilmoituksia on useita, voit vierittää näyttöruutua alaspäin nähdäksesi ne kaikki.

Vihje: Voit myös avata Alkunäytön Ilmoitukset-paneelin painamalla ja napauttamalla sitten Ilmoitukset.

Viimeksi avattujen sovellusten välillä vaihtaminen

Ilmoitukset-paneelista pääset helposti jopa kahdeksaan viimeksi avaamaasi sovellukseen.

1. Paina ja pidä tilapalkkia, liu'uta sitten sormeasi alaspäin avataksesi Ilmoitukset-paneelin.
  2. Liu'uta sormeasi Viimeisimmät sovellukset -osiossa vasemmalle tai oikealle nähdäksesi viimeksi avatut sovellukset.
  3. Napauta sovellusta avataksesi sen.
Vihje: Paina ja pidä painettuna näyttääksesi viimeksi käytettyjä sovelluksia.

Pika-asetusten käyttäminen

Pika-asetukset-välilehdeltä voit nopeasti ottaa Wi-Fin, Bluetooth, GPS:n ja muita toimintoja käyttöön ja pääset myös nopeasti puhelimen kaikkiin asetuksiin.
  1. Paina ja pidä tilapalkkia, liu'uta sitten sormeasi alaspäin avataksesi Ilmoitukset-paneelin.
  2. Napauta Pika-asetukset-välilehteä.
  3. Voit ottaa kunkin kohdan käyttöön tai pois käytöstä napsauttamalla ruudussa olevaa rastia.

Ilmoituspaneelin sulkeminen

Paina ja pidä Ilmitukset-paneelin alapalkkia, liu'uta sitten sormeasi ylös pitkin näyttöruutua. Tai paina .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s