Lepotila

Lepotila säästää akun virtaa painamalla puhelimesi alhaiseen virran tilaan samalla kun näyttö on pois päältä. Se myös pysäyttää vahingossa tapahtuneet painikkeen painamiset, kun puhelin on laukussasi tai taskussasi. Vastaanotat kuitenkin edelleen viestejä ja puheluja.

Lepotilaan vaihtaminen

Paina nopeasti VIRTA-painiketta laittaaksesi näytön pois päältä ja vaihtaaksesi puhelimesi Lepotilaan. Puhelimesi menee myös automaattisesti Lepotilaan, kun se on toimeton jonkin aikaa.

Lepotilasta herättäminen

Herättääksesi puhelimesi manuaalisesti, paina VIRTA-painiketta. Sinun täytyy avata näyttöruutu lukituksesta.
Huomautus: Puhelimesi herää automaattisesti, kun sinulle tulee puhelu.

Näyttöruudun lukituksen avaaminen

Paina palkkia lukitusnäyttöruudulla ja liu'uta sitten sormeasi alas avataksesi näyttöruudun tai vastataksesi tulevaan puheluun.
Huomautus: Jos olet asettanut näyttöruudun lukituksen avausmallin, PIN-koodin tai salasanan, sinua pyydetään piirtämään malli näyttöruudulle tai antamaan PIN-koodi tai salasana, ennen kuin sen lukitus avautuu.