Tavat saada yhteystietoja puhelimellesi

Voit lisätä yhteystietoja puhelimeesi monella eri tavalla. Voit synkronoida puhelimesi Google-tililläsi, tietokoneellasi, Facebookissa ja muualla olevien yhteystietojen kanssa.
HTC Sync Synkronoi vanha puhelimesi tietokoneesi kanssa ja käytä sitten HTC Sync -sovellusta synkronoidaksesi uusi HTC-puhelimesi tietokoneesi Microsoft Outlook, Outlook Express tai Windows -yhteystietojen kanssa.
Gmail Google -yhteystiedot tuodaan puhelimeesi sen jälkeen kun olet kirjautunut Google -tilillesi. Voit myös luoda uusia Google -yhteystietoja suoraan puhelimellasi.
Facebook Kirjaudu Facebook -tilillesi suoraan HTC Sensen Facebook kautta tuodaksesi Facebook -kavereittesi yhteystiedot.
Puhelinyhteystiedot Voit valita yhteystietojen luomisen ja tallentamisen puhelimesi muistiin tai siirtää olemassa olevia yhteystietoja vanhalta puhelimeltasi.
SIM-kortti Kopioi kaikki SIM-yhteystietosi puhelimellesi.
Microsoft Exchange ActiveSync Puhelimesi synkronoi työhön liittyvät yhteystietosi työpaikkasi Microsoft Exchange ActiveSync Serveriltä.
Siirrä tiedot Siirrä tiedot -sovelluksella voit siirtää yhteystietojen lisäksi myös kalenteritapahtumia ja tekstiviestejä vanhasta puhelimestasi uuteen HTC-puhelimeesi.