NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Sormiliikkeet
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Sormiliikkeet

Napauta Kun haluat kirjoittaa näppäimistöä käyttäen, valitse kohdat ruudulla, kuten sovellus- ja asetukset-kuvakkeet, tai paina ruudun painikkeita, yksinkertaisesti napauttamalla niitä sormellasi.
Paina ja pidä Avataksesi kohteelle saatavilla olevat valinnat (esimerkiksi yhteystiedon tai linkin web-sivulle) paina vain ja pidä kohdetta paikallaan.
Huitaise tai liu'uta Huitaisu tai liu'utus tarkoittaa sormen nopeaa vetämistä pystysuoraan tai vaakasuoraan pitkin ruutua.
Vedä Paina ja pidä sormeasi jollakin painalluksella ennen vetämisen aloittamista. Vetäessäsi älä vapauta sormeasi ennenkuin olet saavuttanut kohdepaikan.
Hätätilannevilkku Näytön pyyhkäiseminen muistuttaa muuten pyyhkimistä, mutta sormella pyyhitään kevein, nopein vedoin. Tämä sormen liike on aina pystysuunnassa, kuten näpäytettäessä yhteystietoja tai viestiluetteloa.
Käännä Useimpia näyttöruutuja varten voit automaattisesti vaihtaa näyttöruudun suunnan pystykuvasta vaakakuvaan kääntämällä puhelimen sivuttain. Kun olet syöttänyt tekstin, voit kääntää puhelimen sivuttain tuodaksesi suuremman näppäimistön.
Purista Joissakin sovelluksissa, kuten Galleria tai web-selain, voit ​“‍puristaa” näyttöruutua käyttämällä kahta sormea (esimerkiksi peukaloa ja etusormea) lähentämiseen ja loitontamiseen näyttäessäsi kuvaa tai web-sivua.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s