NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Akku
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Akku

Puhelimesi käyttää uudelleenladattavaa akkua. Käytä vain puhelimesi mukana tulleita alkuperäisiä akkuja ja lisävarusteita tai suosittelemiamme varaosia.

Akkusi uudelleenlatauksen aikaväli riippuu siitä, kuinka käytät puhelintasi. Näihin kuuluvat puhelimen ominaisuudet ja lisävarusteet (esimerkiksi Bluetooth-yhteyden jatkuva päälle jättäminen kuluttaa enemmän virtaa). Pitkät puhelut ja tiheä web-selailu kuluttavat paljon akkuvirtaa. Ota myös huomioon sijaintisi: matkapuhelinverkkosi heikko signaalin voimakkuus ja äärimmäiset lämpötilat lisäävät puhelimen virrankulutusta.

Akun ympärillä olevan muovikalvon poistaminen

Puhelimen sisällä olevan akun ympärillä oleva ohut muovikalvo on poistettava ennen puhelimen käyttöönottoa.
  1. Ota alakansi pois.
  2. Avaa akkukotelon kansi.
  3. Irrota kalvo vetämällä sitä kulmasta.

Akun poistaminen

1. Ota alakansi pois.
  2. Avaa akkukotelon kansi.
  3. Liu'uta akku pois paikaltaan.

Akun laittaminen sisään

1. Ota alakansi pois.
  2. Avaa akkukotelon kansi.
  3. Laita akku sisään (sen paljaat kupariset kosketuspinnat edellä) akkulokeroon.

Akun lataaminen

Akku on osittain ladattu toimitettaessa. Ennenkuin käynnistät puhelimesi käytön, on suositeltavaa, että lataat akun. Jotkut akut toimivat parhaiten useiden täysien lataus-/vapauttamisjaksojen jälkeen.
Tärkeää:
  • Kun puhelin toimitetaan, akku asennetaan jo puhelimellesi. Akun ja lokeron väliin laitetaan sisään ohut kalvo. Sinun täytyy poistaa tämä kalvo, ennen kuin voit ladata akkua.
  • Vain puhelimesi mukana toimitettua virtasovitin- ja USB-synkronointikaapelia saa käyttää akun lataamiseen.
  • Älä poista akkua puhelimestasi, kun olet lataamassa sitä virta- tai autosovitinta käyttämällä.
  1. Kytke virta-adapteri puhelimesi USB-liittimeen.
  2. Kytke virtasovitin pistorasiaan, niin akku alkaa latautua.
Kun akku on latautumassa, ilmoitus-LED näyttää jatkuvaa oranssia valoa. Valo muuttuu kiinteäksi vihreäksi, kun puhelin on täysin ladattu.

Kun lataat akkua puhelimen ollessa päällä, lataavan akun kuvake tulee näkyviin puhelimesi tilapalkkiin. Sen jälkeen, kun akku on latautunut kokonaan, lataavan akun kuvake muuttuu täyden akun kuvakkeeksi .

Huomautus: Turvallisuusvarokeinona akku pysäyttää lataamisen, kun se ylikuumenee.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-s