Muistikortti

Käytä tallennuskorttia valokuviesi, videoittesi ja musiikkisi tallentamiseen. Tallennuskortti on jo valmiiksi paikallaan puhelimessasi.

Tallennuskortin sisään laittaminen

1. Ota alakansi pois.
  2. Avaa akkukotelon kansi.
  3. Laita tallennuskortti sisään korttipaikkaan kultaiset kosketuspinnat alaspäin niin, että se napsahtaa paikalleen.

Tallennuskortin poistaminen

Tärkeää: Jos puhelimesi on päällä, sinun täytyy kytkeä tallennuskortti irti ennen sen poistamista estääksesi tallennuskortilla olevien tiedostojen turmeltumisen tai vahingoittumisen.
  1. Ota alakansi pois.
  2. Avaa akkukotelon kansi.
  3. Työnnä tallennuskorttia sisään ponnauttaaksesi sen ulos korttipaikastaan.
  4. Liu'uta tallennuskortti ulos korttipaikastaan.

Muistikortin irrottaminen

Jos haluat formatoida muistikorttisi, sinun täytyy ensin poistaa se.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta , ja napauta sitten Asetukset.
  2. Vieritä alas näyttöruudulla ja napauta sen jälkeen SD-kortti ja tallennustila.
  3. Napauta Irrota SD-kortti.