Puhelimen uudelleenkäynnistys

Jos puhelimesi toimii hitaammin kuin normaalisti, sovellus ei toimi oikein, tai puhelimesi tulee vastaamattomaksi, yritä puhelimesi käynnistämistä uudestaan, ja katso auttaako se ratkaisemaan ongelman.

1. Jos näyttö on pois, paina VIRTA-painiketta kääntääksesi sen takaisin päälle.
  2. Avaa puhelimen näyttö lukituksesta.
  3. Paina ja pidä VIRTA-painiketta painettuna ja napauta sitten Uusi peli.
  4. Kun pyydetään vahvistamaan, napauta Uusi peli.
    Huomautus: Eleivät nämä vaiheet tepsi, voit poistaa ja vaihtaa akun ja laittaa sitten puhelimen päälle ja käynnistää se uudelleen.