Karttojen katsominen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Karttojen katsominen

Paina Locations, paina MENU ja napauta sitten Kartta.
Napauta vaihtaaksesi 2D- ja 3D-näkymien välillä.
Kiinnostava paikka. Napauta nähdäksesi yksityiskohtia, soittaaksesi, saadaksesi reittiohjeita tai jakaaksesi.
Nykyinen sijaintisi.
Napauta käyttääksesi tai ollaksesi käyttämättä kompassia.
Napauta näyttöruutua halutessasi saada zoomauspainikkeet ja Oma sijainti -painikkeen näkyviin.

Kompassin käyttäminen

Pitäisikö minun kääntyä vasemmalle vai oikealle? Käyttämällä kompassia kartta säätyy riippuen siitä, mihin suuntaan olet kääntyneenä, jotta tiedät, mihin mennä.

Kartalla liikkuminen

Pyyhkäise sormellasi näyttöruutua näyttääksesi kartan muut alueet.

Kartan lähentäminen tai loitontaminen

Tee joku seuraavista:
  • Zoomaa lähemmäksi levittämällä peukaloa ja etusormea kartan poikki.
  • Zoomaa kauemmaksi puristamalla peukaloa ja etusormea kartalla.
  • Kaksoisnapauta sijaintipaikkaa kartalla lähentääksesi tuohon paikkaan.

Kartalla olevien kiinnostavien paikkojen näyttämisen valitseminen

1. Katsoessasi karttaa paina MENU ja napauta sen jälkeen Näytä.
  2. Valitse, mitä kiinnostavia pisteitä haluat tai et halua nähdä, kun katsot karttaa.
    Vihje: Voit myös valita footprintien ja 3D-rakennusten näyttämisen tai näyttämättä jättämisen kartalta.
  3. Napauta Valmis.

Sijainnin kartalle merkitseminen nastalla

Merkitse suosikkisijaintisi kartalle nastalla ja lisää se footprintiksi, hae reittiohjeita siihen tai jaa se kaverien kanssa. Jakaminen on loistava tapa tiedottaa kavereille siitä pienestä löytämästäsi paikasta, jossa on kaupungin parhaat voileivät.
  1. Näyttäessäsi karttaa paina ja pidä paikallaan sitä kartalla olevaa aluetta, jonka haluat merkitä nastalla.
  2. Napauta ja valitse sen jälkeen, haluatko lisätä sijainnin footprintiksi, saada reittiohjeita siihen tai jakaa sen.
Vihje: Poistaaksesi kaikki nastat kartalta katsoessasi karttaa paina MENU ja napauta sen jälkeen Lisää > Tyhjennä merkintä.

Kaupungin nimien ja kiinnostavien paikkojen kielen vaihtaminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Sijainnit.
  2. Paina Lähellä-välilehdeltä MENU ja napauta sitten Asetukset > Kartan kieli.
  3. Valitse yksi seuraavista.
    Käytä paikallisen kartan kieltä Käytä tätä, jos haluat käyttää paikallisen kartan kieltä. Jos esimerkiksi katsot Japanin karttaa, se käyttää japanilaisia merkkejä.
    Käytä parhaiten sopivaa kieltä Käytä tätä, jos haluat käyttää puhelimesi kieltä. Tätä ei saata olla saatavilla kaikkiin karttoihin.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd