Albumin valitseminen

Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Galleria. Galleria-sovellus avautuu Albumit-näytössä, johon valokuvat ja videot järjestetään albumeittain helposti katsottaviksi.

Seuraavat ovat ennakkoon asetettuja albumeja:

• Kameran otokset -toiminnolla voit katsoa valokuvia ja videoita, jotka on tallennettu kameran kansioon.
  • Omat suosikit -toiminnolla voit ryhmitellä valokuvia ja videoita ja asettaa ne suosikeiksi.
  • Kaikki valokuvat -toiminnolla voit katsoa kaikki valokuvat, jotka on tallennettu kaikkiin tallennuskortilla oleviin kansioihin.
  • Kaikki videot -toiminnolla voit katsoa kaikki videot, jotka on tallennettu kaikkiin tallennuskortilla oleviin kansioihin.
  • Kaikki lataukset -toiminnolla voit katsoa valokuvia ja videoita, jotka olet ladannut.

Tallennuskortilla olevat kansiot, jotka sisältävät valokuvia ja videoita, käsitellään albumeina ja luetteloidaan ennakkoon asetettujen albumien alla. Todellisia kansioiden nimiä käytetään albumien niminä.

Huomautus: Jos tallennustilakorttisi juuripolulla (jotka eivät ole sisällytetty kansioihin) on valokuvia tai videoita, ne ryhmitellään Muu numero-albumiin.