Valokuvan ottaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET
Käytä kameratehosteita vaihtamamaan virtuaalisesti linssejä tai suodattimia.

Valokuvan ottaminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Kamera.
  2. Ennen valokuvan ottamista voit ensin lähentää tai loitontaa kohteeseen.
  3. Napauta Salama-painiketta toistuvasti valitaksesi salamatilan valoisuusolosuhteista riippuen.
    Autom. taskulamppu
    Salamavalo päälle
    Salamavalo pois
  4. Valitse haluamasi resoluutio ja muut kameran asetukset.
  5. Valitse valokuvassasi käytettävä tehoste.
  6. Kohdista kamera ja tarkenna kohteeseen.

Jos otat kuvia ihmisistä, kamera tunnistaa automaattisesti kasvot ja säätää tarkennuksen. Ihmisten kasvojen kohdalle tulee kehykset.

Vihje: Varmista, että Automaattitarkennus ja Kasvojentunnistus-valintaruudut on valittu kameran asetuksissa.
  7. Kun olet valmis ottamaan valokuvan, napauta .
  8. Valitse, mitä haluat tehdä valokuvalla, jonka juuri otit.

Lähikuvan ottaminen

Onko vaikeuksia ottaa lähikuva itsestä? Puhelimen kameralla se onnistuu helposti. Aetat sen vain ottamaan automaattisesti omakuvan. Ei edes sulkimen vapautuspainikkeen napautusta tarvita.

1. Paina MENU asetusvalikkopaneelin sulkemiseksi.
  2. Napauta Omakuva. Valitse sitten sen mukaan, haluatko kameran tunnistavan 1 tai 2 ihmiskasvoa kuvassa.
  3. Napauta Itselaukaisin-toimintoa aikaviiveen asettamiseksi ennen kuin kamera ottaa kuvia. Aseta sitten ajastin 2 tai 10 sekuntiin.
  4. Paina MENU asetusvalikkopaneelin sulkemiseksi.
  5. Käännä kamera itseäsi kohti.
Kameran havaitessa kasvosi se tarkentaa automaattisesti ja ottaa kuvan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd