Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan
ASETUKSET JA PALVELUT
Yhteyden muodostaminen Bluetooth-pääkuulokemikrofoniin tai autosarjaan.

Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan

Voit kuunnella musiikkia Bluetooth-stereokuulokkeilla tai keskustella yhteensopivien hands-free-Bluetooth-kuulokkeiden tai autosarjan avulla. Menetellään samoin stereoääntä ja hands-freetä asetettaessa.
  • Jotta voit kuunnella musiikkia kuulokkeiden tai autosarjan avulla, kuulokkeiden tai autosarjan täytyy tukea A2DP Bluetooth -profiilia.
  • Ennen kuin yhdistät kuulokkeet, sinun täytyy muuttaa ne havaittaviksi, jotta puhelimesi löytää ne. Saat lisätietoja siitä, miten kuulokkeesi muutetaan havaittaviksi, tutustumalla kuulokkeidesi ohjeisiin.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetoothin.
  4. Tarkista, että kuulokkeet ovat havaittavissa.
  5. Napauta Hae laitteita. Puhelimesi alkaa etsiä alueen sisällä olevia Bluetooth-laitteita.
  6. Kun näet kuulokkeittesi nimen näytettynä Bluetooth-laitteet -osassa, napauta nimeä. Puhelimesi yrittää sitten automaattisesti tehdä parinmuodostuksen pääkuulokkeiden kanssa.
  7. Jos automaattinen parinmuodostus puuttuu, syötä salasana, joka on toimitettu pääkuulokkeittesi mukana.
Laiteparin muodostus ja liitäntätila näytetään hands-free-kuulokkeiden tai autosarjan nimen alla Bluetooth-laitteet -osassa. Kun Bluetooth-kuulokkeet tai autosarja on liitetty puhelimeesi, tilapalkissa näkyy Bluetooth liitetty -kuvake . Riippuen kuulokkeiden tai autosarjan tyypistä, johon sinut on yhdistetty, voit aloittaa käyttää kuulokkeita tai autosarjaa kuuntelemalla musiikkia ja/tai tehdä ja vastaanottaa puheluja.

Kuulokkeiden tai autosarjan yhdistäminen uudelleen

Normaalisti voit helposti yhdistää pääkuulokkeesi uudestaan kytkemällä Bluetoothin päälle puhelimessasi, ja sitten kytkemällä pääkuulokkeet päälle. Kuitenkin, saatat joutua yhdistämään manuaalisesti, jos pääkuulokkeitasi käytetään toisella Bluetooth-laitteella.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Bluetooth-asetukset.
  3. Jos Bluetooth-valintaruutua ei ole valittu, valitse se käynnistääksesi Bluetoothin.
  4. Varmistu, että pääkuulokkeet ovat havaittavissa.
  5. Napauta kuulokkeiden nimeä Bluetooth-laitteet -osassa.
  6. Jos kehotetaan, syötä salasana, yritä 0000 tai 1234 tai katso kuuloke/autosarja-asiakirjaa löytääksesi salasanan.

Jos et vieläkään voi jälleenkytkeä kuulokkeita tai autosarjaa, noudata ohjeita kohdassa Parin irrottaminen Bluetooth-laitteesta, ja noudata sitten vaiheita kohdassa Yhteyden muodostaminen Bluetooth-kuulokkeisiin tai autosarjaan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd