Puhelimesi käyttö langattomana reitittimenä
ASETUKSET JA PALVELUT
Hae Wi-Fi kannettavaasi missä vain. Käytä puhelintasi langattomana reitittimenä.

Puhelimesi käyttö langattomana reitittimenä

Jaa tiedonsiirtoyhteys muiden laitteiden kanssa muuttamalla puhelimesi langattomaksi reitittimeksi.

Varmista, että puhelimen tiedonsiirtoyhteys on päällä ennen kuin käytät sitä langattomana reitittimenä.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset > Yhteydet ja verkot.
  2. Napauta Langattoman Wi-Fi-hotspotin asetukset.
  3. Syötä reitittimen nimi tai käytä oletuksena olevaa reitittimen nimeä.
  4. Valitse Turvallisuus-tyyppi ja aseta langattoman reitittimen salasana (avain). Jos valitsit Ei mitään kohdassa Turvallisuus, sinun ei tarvitse antaa salasanaa.
    Huomautus: Salasana on avain, joka toisten ihmisten täytyy antaa laitteellaan, jotta he voivat yhdistää ja käyttää puhelintasi langattomana reitittimenä.
  5. Valitse Langaton Wi-Fi-hotspot -valintaruutu laittaaksesi puhelimesi langattoman reitittimen päälle.

Puhelimesi on käyttövalmiina langattomaa reititintä varten, kun näet tilapalkissa .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd