Puhelimen yhdistäminen internetiin tietokoneen välityksellä (Internet-suodattaminen)

Puhelimen yhdistäminen internetiin tietokoneen välityksellä (Internet-suodattaminen)

Jos sinulla ei ole puhelimessasi datasiirtosopimusta tai et pääse Wi-Fi-verkkoon, voit yhä mennä verkkoon puhelimella tietokoneen internet-yhteyttä käyttäen.

Ennen kuin voit käyttää puhelintasi modeemina, varmista ensiksi, että tietokoneeseesi on asennettu HTC Sync.
  1. Varmista, että tietokoneesi on yhteydessä internetiin.
    Tärkeää: Sinun täytyy tarkistaa kaksi asiaa tietokoneesi internet-yhteyden varalle. Ensinnäkin suosittelemme, että laitat paikallisen verkostosi palomuurin pois päältä. Toiseksi, jos tietokoneesi yhdistää internetiin PPP:n kautta (esim. Dial UP, xDSL tai VPN), internet-suodattaminen tukee vain TCP-protokollaa.
  2. Liitä puhelimesi tietokoneeseen käyttäen toimitettua USB-kaapelia.
  3. Valitse Tietokoneliitäntä-näyttöruudusta Internet-läpäisy ja napauta sitten Valmis.