Sähköpostitilin asetusten muuttaminen

1. Vaihda sähköpostitiliin, jonka asetuksia haluat muuttaa.
  2. Paina MENU ja napauta sitten Lisää > Asetukset.
  3. Valitse seuraavista:
    Tilin asetukset Muuta sähköpostitilin asetuksia kuten nimi, sähköpostiosoite, salasana, ja kuvaus.
    Yleiset asetukset Aseta fontin koko, kun luetaan sähköposteja, ota käyttöön, poista käytöstä tai aseta allekirjoitus, aseta tili oletussähköpostitiliksi, ja aseta mihin tallentaa sähköpostiliitteet.
    Lähetä ja vastaanota Aseta maksimisähköpostin kokoraja, kun vastaanotetaan, ja taajuus valitaksesi uusia sähköposteja ja kuinka paljon valitaan. Voit myös asettaa sähköposteja, jotka lähetät piilokopioituna itsellesi.
    Ilmoituksen asetukset Aseta sähköposti-ilmoitusasetukset.
    Poista tili Napauta poistaaksesi sähköpostitilin.
  4. Paina EDELLINEN tallentaaksesi muutoksesi.

Sähköpostitilin poistaminen

1. Vaihda sähköpostitiliin, jonka haluat poistaa.
  2. Paina MENU ja napauta sitten Lisää > Asetukset > Poista tili.