Sähköpostiviestin lähettäminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Sähköposti.
  2. Vaihda siihen sähköpostitiliin, jota haluat käyttää sähköpostin lähettämiseen.
  3. Napauta sähköpostitilin Saapuneet-kansiosta Luo sähköposti.
  4. Täytä yksi tai useampi vastaanottaja. Voit:
    • Syöttää sähköpostiosoitteet suoraan Vastaanottaja-kenttään pilkulla eritettuna. Kun annat sähköpostiosoitteet, kutkin täsmäävät osoitteet yhteystietosi luettelosta näytetään. Napauta täsmäävää mennäksesi suoraan tuohon osoitteeseen.
    • Napauta -kuvaketta ja sitten valitse yhteystiedot kenelle haluat lähettää viestin. Voit valita myös yhteystietoryhmiä vastaanottajiksi, tai hakea ja lisätä yhteystietoja yrityshakemistosta, jos olet asettanut Exchange ActiveSync-tilin puhelimeesi. Kun olet valinnut kaikki viestin vastaanottajat, napauta OK.
    Vihje: Jos haluat lähettää sähköpostin kopion (Cc) tai piilokopion (Bcc) muille vastaanottajille, paina MENU ja napauta sitten Näytä kopio/piilokopio.
  5. Kirjoita aihe ja sen jälkeen viestisi.
  6. Lisätäksesi liitetiedoston paina MENU, napauta sitten Liitä ja valitse jokin näistä vaihtoehdoista:
    Kuva Jos haluat ottaa valokuvan ja liittää sen, valitse Kamera. Jos haluat liittää valokuvan tallennuskortiltasi, valitse Galleria.
    Video Jos haluat kuvata videon ja liittää sen, valitse Videokamera. Jos haluat liittää videon tallennustilakortistasi, valitse Videot.
    Ääni Jos haluat tallentaa äänen ja liittää sen, valitse Äänitallennin. Jos haluat liittää musiikkitiedoston tai äänitallenteen tallennustilakortiltasi, valitse Tiedostot.
    Sovellussuositus Valitse sellainen Android Marketista asentamasi sovellus, josta haluat kertoa toisille ihmisille. URL-osoite, josta sovellus voidaan ladata, lisätään sähköpostiviestiisi.
    Sijainti Voit liittää sijaintitiedot. Lähetä nykyinen sijaintisi (vaatii GPS:n päälle laittamista) tai kartalta valitsemasi sijainti.
    Asiakirja Liitä PDF-tiedoto tai Office-asiakirja kuten tekstitiedosto tai laskentalomake.
    Yhteystieto (vCard) Liitä jonkun henkilön yhteystiedot.
    Tapaaminen (vCalendar) Liitä kalenteritapahtuma.
    Tiedosto Liitä mikä tahansa tiedosto tallennuskortiltasi.
  7. Napauta Lähetä lähettääksesi viestin välittömästi, tai napauta Tallenna luonnos lähettääksesi sen myöhemmin.
    Huomautus: Jos Wi-Fi-tai datayhteyttä ei ole saatavilla tai jos Lentokonetila on päällä, kun lähetät sähköpostiviestiäsi, sähköpostiviesti tallennetaan Lähtevät-kansioon. Kun Wi-Fi-tai datayhteys on saatavilla, tallennettu sähköpostiviesti lähetetään automaattisesti seuraavan kerran, kun puhelimesi synkronoi.

Luonnossähköpostiviestiin palaaminen

1. Paina sähköpostitilin Saapuneet-kansiosta MENU ja napauta sitten Kansiot > Luonnokset.
  2. Napauta viestiä.
  3. Kun lopetat viestin muokkaamisen, napauta Lähetä.