POP3-/IMAP-sähköpostitilin lisääminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Sähköposti.
  2. Tee joku seuraavista:
    • Jos tämä on ensimmäinen kertasi, kun lisäät sähköpostitiliä Sähköpostissa, napauta Muu (POP3/IMAP) Valitse sähköpostitarjoaja-näyttöruudusta.
    • Jos jo olet lisännyt sähköpostitilin Sähköpostiin, paina MENU ja napauta sitten Lisää > Uusi tili. Jos Valitse sähköpostitarjoaja-näyttöruutu näytetään, napauta Muu (POP3/IMAP).
  3. Syötä sähköpostiosoite ja salasana sähköpostitiliäsi varten ja napauta sitten Seuraava.
  4. Jos tilin tyyppi, jonka haluat asettaa, ei ole puhelimen tietokannassa, sinua pyydetään antamaan lisätietoja.
  5. Syötä tilin nimi ja nimesi, ja napauta sitten Lopeta asetus.