Multimediaviestin (MMS) lähettäminen

1. Napauta Alkunäyttö-näyttöruudusta > Viestit.
  2. Napauta Luo viesti.
  3. Täytä yksi tai useampi vastaanottaja. Voit:
    • Syöttää yhteystiedon nimen muutaman ensimmäisen kirjaimen tai matkapuhelinnumeron ensimmäiset numerot. Kun kirjoitat, tallennetuissa yhteystiedoissasi olevat täsmäävät nimet puhelinnumeroiden ja sähköpostiosoitteiden kanssa tulevat näkyviin. Napauta yhteystietosi numeroa tai sähköpostiosoitetta. Sähköpostiosoitteet tulevat näkyviin, kun Näytä sähköpostiosoite valitaan kohdasta Vastaanottajaluettelon asetukset.
    • Napauttaa -kuvaketta ja valita sitten niiden yhteystietojen puhelinnumerot, joille haluat lähettää viestin. Voit myös valita yhteystietojen ryhmiä vastaanottajiksi. Kun olet valinnut kaikki viestin vastaanottajat, napauta OK.
    • Syötä täydelliset puhelinnumerot tai sähköpostiosoitteet suoraan Vastaanottaja-kenttään.
  4. Aiherivi lisätään painamalla MENU ja napauttamalla sitten Lisää > Lisää aihe.
  5. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää napauttamalla teksti ja anna sen jälkeen viestisi.
  6. Napauta ja valitse sen jälkeen liitteen tyyppi.
    Kuva Jos haluat ottaa valokuvan ja liittää sen, valitse Kamera. Jos haluat liittää valokuvan tallennuskortiltasi, valitse Galleria.
    Video Jos haluat kuvata videon ja liittää sen, valitse Videokamera. Jos haluat liittää videon tallennustilakortistasi, valitse Videot.
    Ääni Valitse Äänitallennin tehdäksesi äänitallennuksen ja liittääksesi sen, tai Musiikki ja äänet liittääksesi musiikkitiedoston tai äänitallennuksen tallennustilakortiltasi.
    Sovellussuositus Valitse sovellus, jonka olet asentanut Android Marketista ja jonka haluat muiden kanssa jaettavaksi. URL, josta sovellus voidaan ladata, lisätään viestiisi.
    Sijainti Lisää nykyinen sijaintisi (vaatii GPS:n päälle laittamista) tai sijainti, jonka valitset kartalta viestiisi.
    Yhteystieto (vCard) Valitse yhteystieto ja valitse sitten liitettävät tiedot.
    Tapaaminen (vCalendar) Valitse kalenteritapahtuma, jonka haluat liittää.
    Diaesitys Luo diaesitys kuvista tekstillä varustettuna multimediaviestiksi.
  7. Tehdäksesi muutoksia liitetiedostoosi napauta tai (riippuen siitä tiedoston tyypistä, jonka olet liittänyt). Voit myös painaa MENU ja napauttaa sitten Poista aloittaaksesi alusta.
  8. Napauta Lähetä tai tallenna se luonnoksena painamalla EDELLINEN.

Diaesityksen luominen

Voit lisätä multimediaviestiin dioja, joista kukin sisältää valokuvan, videon tai äänen.

1. Napsauta multimediaviestissä, jota luot > Diaesitys.
  2. Napauta Muokkaa diaesitystä-näyttöruutua ja napauta Lisää dia.
  3. Napauta Dia 1.
  4. Laatiaksesi diaesityksesi, tee jokin seuraavista:
    Lisää kuva Napauta Lisää kuva.
    Lisää video Paina MENU ja napauta sitten Lisää video (et voi lisätä samaan diaan sekä kuvaa että videota).
    Lisää musiikki ja äänitallennus Paina MENU ja napauta sitten Lisää ääni.
    Lisää kuvateksti Napauta ruutua, jossa lukee Lisää napauttamalla teksti.
    Lisää uusi dia Napauta Lisää dia.
    Katsele seuraavaa tai edellistä diaa Napauta tai .
    Esikatsele diaesitystäsi Paina MENU ja napauta sitten Esikatselu.
    Katso lisää valintoja Paina MENU ja napauta sen jälkeen Lisää.
  5. Napauta lopetettuasi Valmis liittääksesi diaesityksen viestiisi.
  6. Napauta Lähetä tai tallenna se luonnoksena painamalla EDELLINEN.