NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Alkunäyttö-ruudun personalisointi widgeteillä
NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Alkunäyttö-ruudun henkilökohtaistaminen widgeteillä.

Alkunäyttö-ruudun personalisointi widgeteillä

Widgetit tuovat yhdellä silmäyksellä tärkeitä tietoja ja media-sisältöä esille Alkunäytön näyttöruudullesi. Alkunäytössä on jo valmiiksi muutamia widgetejä. Voit itse lisätä niitä laajasta widgetien valikoimasta.

Widgetin lisääminen Alkunäyttö-ruutuun

1. Mene Alkunäyttö-ruudun osaan, missä on tilaa lisätä uusi widget.
  2. Napauta > Widget.
  3. Valitse haluamasi widget.
  4. Useimmat HTC-widgetit ovat käytettävissä eri muotoilujen ja kokojen tyypeissä sopiaksesi tarpeisiisi. Liu'uta sormeasi näyttöruudulla oikealta vasemmalle katsoaksesi eri tyylit ja napauta sen jälkeen Valitse yhden valitsemiseksi.
Voit myös lisätä widgetejä, joiden avulla voit kytkeä puhelimesi tietyt asetukset, kuten Wi-Fin, matkapuhelinverkon ja Bluetoothin, nopeasti päälle tai pois päältä. Vieritä alas widgetit-luettelossa, napauta Asetukset ja napauta sen jälkeen haluamaasi widgetiä.

Widgetin asetusten muuttaminen

Joidenkin widgetien (esimerkiksi Henkilöt- ja Sähköposti-widgetien) perusasetuksia voidaan muuttaa Alkunäytöltä käsin.

1. Paina ja pidä paikallaan widgetiä Alkunäytöllä. Puhelin värisee, ja näet värillisen ruudun widgetin ympärillä. Älä ihan vielä nosta sormeasi.
  2. Vedä widget Muokkaa-painikkeeseen (jos se on otettu käyttöön).
    Sen jälkeen avautuu asianomainen näyttöruutu, jolta voit muuttaa joitakin tämän widgetin asetuksia.
  3. Mukauta widgetin asetukset.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd