Muistin hallinta

Käytettävissä olevan puhelimen muistin tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta SD ja puhelimen tallennustila. Käytettävissä oleva puhelimen muisti näytetään Puhelimen sisäinen tallennustila -osassa.

Käytettävissä olevan muistikortin tilan tarkistaminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta SD ja puhelimen tallennustila. Kokonais- ja käytettävissä oleva muistikortin tila näytetään SD-kortti -osiossa.

Sovelluksen välimuistin ja tietojen tyhjentäminen

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Vaihda Sovellusten hallinta -näyttöruudulta Käynnissä-näyttöruudulle ja napauta sen jälkeen sovellusta.
  4. Napauta Sovelluksen tiedot -näyttöruudulta Tyhjennä data ja/tai Tyhjennä välimuisti.

Kolmannen osapuolen sovellusten asennuksen poistaminen

Et voi poistaa sovelluksia, jotka on ennakkoon asennettu puhelimeesi.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka asennuksen haluat poistaa.
  4. Napauta Sovelluksen tiedot-näyttöruudulta Poista asennus.

Sovellusten siirtäminen tallennuskortille tai pois siltä

Siirrä tallennuskortille sovellukset, jotka olet ladannut puhelimeen, jos puhelimesi muistitila on vähissä. Jos taas tallennuskortti alkaa olla täysi, voit myös siirtää tallennuskortilla olevat sovellukset puhelimeen.
Huomautus: Voit siirtää vain puhelimeesi esiasentamattomia sovelluksia.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Sovellukset > Sovellusten hallinta.
  3. Napauta Ladatut-välilehdeltä sovellusta, jonka haluat siirtää.
  4. Napauta Sovelluksen tiedot -näyttöruudulta Siirrä SD-kortille tai Siirrä puhelimeen.