Puhelimen kielen muuttaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Puhelimen kielen muuttaminen

Laittaessasi puhelimen päälle ensimmäistä kertaa sinua pyydetään valitsemaan puhelimessasi käytettävä kieli. Jos haluat, voit edelleen vaihtaa puhelimen kielen senkin jälkeen kun olet tehnyt puhelimeen asetuksia. Kielen vaihtaminen asettaa näppäimistön asettelun, päivämäärän ja kellonajan muotoilun, yms.

Valintaan käytettävissä olevat kielet voivat riippua sinulla olevan puhelimen versiosta.

1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Kieli ja näppäimistö > Valitse kieli.
  3. Napauta kieltä ja vastaavaa aluetta, jota haluat käyttää.
  4. Paina KOTI palataksesi Alkunäytölle. Uusi kieli sovelletaan muutaman sekunnin jälkeen.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd