Ääniasetusten muuttaminen

Kytkeminen äänettömän, värinän ja normaalitilojen välillä

Tee joku seuraavista:
  • Vaihtaaksesi takaisin äänettömästä normaalitilaan paina yksinkertaisesti ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta.
  • Vaihtaaksesi takaisin värinästä normaalitilaan paina ÄÄNENVOIMAKKUUS YLÖS -painiketta kaksi kertaa.
  • Paina Alkunäytöltä MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset > Ääni > Ääniprofiili.
  • Voit myös lisätä Profiili-widgetin Alkunäyttö-näyttöruudullesi.

Kuuluvan valinnan käyttöön ottaminen tai käytöstä poistaminen

Voit valita sen, kuuluuko ääni valitessasi ruudun kohteita.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse Valintaäänet -valintaruutu.

Ilmoitusäänen valitseminen

Voit valita oletusäänen puhelintasi varten toistaaksesi millointahansa on uusia ilmoituksia.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni > Ilmoituksen ääni.
  3. Valitse haluamasi ilmoitusääni luettelosta.
  4. Napauta OK

Käyttääksesi eri ääniä ilmoitusten eri tyyppejä varten, aseta ilmoitus-äänet kullekin kuuluvissa sovelluksissa. Asettaaksesi esimerkiksi eri äänet saapuneille ja lähetetyille tekstiviesteille avaa Viestit ja paina sen jälkeen MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset.

Soittoäänen äänenvoimakkuuden laskeminen automaattisesti

Puhelimessa on soitonvaiennusominaisuus, joka automaattisesti laskee soittoäänenvoimakkuutta puhelinta siirrettäessä.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Vaienna soittoääni -valintaruutu.

Puhelimesi soittoäänen nostaminen Taskutilalla

Auttaaksesi tulevien puhelujen menettämisen välttämistä, kun puhelimesi on taskussasi tai laukussasi, taskutila-ominaisuus kasvattaa asteittain soiton äänen vimakkuutta ja värisee, kun vastaanotat puhelun. Kun se ei ole taskussasi tai laukussasi, puhelin soi normaalilla asettamallasi äänenvoimakkuudella.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Taskutila-valintaruutu.

Kaiutinpuhelimeen vaihtaminen automaattisesti

Voit vaihtaa kaiutinpuhelimeen kääntämällä yksinkertaisesti puhelimen ympäri.
  1. Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
  2. Napauta Ääni.
  3. Valitse tai tyhjennä Käännä kaiutinta varten -valintaruutu.