Puhelimesi asetukset
ASETUKSET JA PALVELUT

Puhelimesi asetukset

Ohjaa ja mukauta puhelimen asetuksia Asetukset-näyttöruudulla.
Paina Alkunäyttö-näyttöruudusta MENU, ja napauta sitten Asetukset.
Mukauttaminen Tee puhelimesta todella omanlaisesi erilaisten saatavilla olevien henkilökohtaistamisvalintojen avulla.
Yhteydet ja verkot Aseta puhelimesi langattiomat yhteydet, kuten Wi-Fi, datayhteys ja Bluetooth, ota käyttöön Lentokonetila ja lisää.
Puheluasetukset Aseta puhelupalvelut, kuten vastaaja, puhelunsiirto, koputus, soittaja ID.
Ääni
  • Valitse äänet käytettäväksi puhelimesi soittoääneksi ja ilmoituksiksi.
  • Määritä media-toisto äänenvoimakkuus.
  • Aseta äänenvoimakkuus pienemmäksi siirtäessäsi puhelinta sen soidessa, voimistuta puhelimen soittoa sen ollessa laukussa tai taskussa, ja kytke kaiutin päälle kääntäessäsi puhelimen nurin.
Näytä Aseta näyttöasetukset, kuten automaattinen näytön suuntaus, kirkkaus, näyttöruudun aikakatkaisu yms.
Tilit ja synkroninen
  • Kirjaudu sisään tai ulos sosiaalisten verkkojen tileiltä, Google-tililtä tai Exchange ActiveSync -tililtä.
  • Voit myös hallinnoida synkronointia ja muita asetuksia tilejäsi varten.

Location Valitse käytettävät paikannustiedon lähteet, kun sijaintiasi määritetään.
Haku Valitset sisällytettävät kohdat, kun teet etsintää puhelimessasi ja asetat Googlen hakuvalinnat.
Yksityisyys Valitse joidenkin puhelimen asetusten varmuuskopiointi automaattisesti (esim. Wi-Fi -salasanat tai Kirjanmerkit) Google-palvelimiin käyttäen Google-tiliä, jotta voit palauttaa ne tarvittaessa.
Tietokoneliitäntä
  • Aseta oletus USB-liitännän tyyppi, kun liität puhelimesi tietokoneeseen.
  • Tai valitse Kysy -valintaruutu asettaaksesi puhelimesi näyttämään aina USB-liitäntätyypin valitsemiseen käytettävän näyttöruudun.
Turvallisuus Aseta näyttöruudun lukitus, ota käyttöön SIM-kortin lukitus tai tai hallinnoi puhelimen turvasuositustallennustilaa.
Telakka-asema Jos olet ostanut autosarjan, valitse, milloin asennat puhelimen autosarjaan.
Virransäästäjä Laita virransäästäjä kytkeytymään automaattisesti virransäästötilaan akun ollessa tyhjentymässä asettamallesi tasolle.
Sovellukset Hallitse käynnissä olevia sovelluksia, siirrä sovelluksia tallennuskortille ja sieltä pois sekä asenna ohjelmia tai poista niitä.
SD ja puhelimen tallennustila
  • Tarkista käytettävissä oleva tallennustila-kortti ja puhelimen muisti.
  • Varmista tältä näyttöruudulta, että irrotat muistikorttisi, ennen kuin poistat sen puhelimestasi.
  • Voit myös tehdä tehdasasetukset.
Päivämäärä ja kellonaika Aseta päivämäärä ja kellonaika, aikavyöhyke, ja kellonaika tai kellonajan muoto.
Kieli ja näppäimistö Aseta käyttöjärjestelmän kieli ja alue. Voit myös asettaa kuvaruudun näppäimistön valintoja.
Käytettävyys Tämä valinta ilmestyy vasta sen jälkeen, kun olet ladannut ja asentanut käytettävyystyökalun, kuten näyttöruudun lukijan, joka antaa äänipalautteen. Voit käynnistää tai sammuttaa käytettävyystoiminnot tai -palvelut.
Äänitulo ja äänilähtö Aseta puhelimesi äänen tulon valinnat. Samoin, jos olet asettanut sovelluksen Teksti puheeksi (äänitietoja), käytä tätä valintaa konfiguroidaksesi teksti-puheeksi-asetukset.
Tietoja puhelimesta
  • Käännä päälle tai pois päältä aikataulunmukaiset tarkistukset järjestelmäohjelmoinnin päivityksiä varten, tai manuaalista päivitysten tarkistusta varten.
  • Näytä erilaisia tietoja puhelimestasi, kuten matkapuhelinverkon tyyppi, signaalin voimakkuus, akun taso ja lisää.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd