Selain-valintojen asettaminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Selain-valintojen asettaminen

Mukauta web-selain sopimaan selaamisen elämäntyyliisi. Aseta näyttö, yksityisyys- ja turvallisuusvalinnat käyttäessäsi web-selainta.
Paina Selain-näyttöruudulta MENU ja napauta sen jälkeen Lisää > Asetukset.

Kotisivusi asettaminen

1. Paina Selain-näyttöruudulta MENU ja napauta sen jälkeen Lisää > Asetukset > Aseta kotisivu.
  2. Valitse kotisivu, jota haluat käyttää.

Koko versioiden selaaminen kaikilta web-sivuilta

Jotkut web-sivustot näyttävät sivujensa matkapuhelinversion puhelimen web-selaimille. Voit valita katsotko kaikkien sivujen täyden version, jopa näitä sivustoja varten.
Paina selain-näyttöruudulta MENU, napauta Lisää > Asetukset, ja tyhjennä sen jälkeen Matkapuhelinnäkymä -valintaruutu.

Flash-sisällön näyttämisen ajankohdan valitseminen

Valitse, mitä Flash-sisältöä haluat nähdä web-sivulla ja milloin haluat näyttää sen.
  1. Paina Selain-näyttöruudulta MENU ja napauta sen jälkeen Lisää > Asetukset > Ota käyttöön ohjelmalisäkkeet.
  2. Napauta Tarvittaessa.

Valittuasi Tarvittaessa voit näyttää Flash-sisällön napauttamalla web-sivulta.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd