Puhelimesi web-selaimen käyttäminen

Tärkeää: Sinulla täytyy olla aktiivinen data-yhteys tai Wi-Fi-yhteys päästäksesi internettiin.
Tee joku seuraavista web-selaimen avaamiseksi ja nettisurfailun aloittamiseksi:
  • Napauta Alkunäytöltä Internet.
  • Napauta Alkunäytöltä > Internet.

Web-sivulle meneminen

1. Paina Selain-näyttöruudulta MENU ja napauta sen jälkeen näytön yläosassa olevaa URL-osoitekenttää.
  2. Syötä web-sivun osoite käyttäen näppäimistöä. Kun syötät osoitetta, sopivia web-sivuja ilmestyy näyttöruutuun.
  3. Tee joku seuraavista:
    • Napauta osoitetta mennäksesi suoraan tälle web-sivulle.
    • Jatka web-sivun osoitteen kirjoittamista ja napauta sen jälkeen .

Näyttöruudun suunnan vaihtaminen

Puhelin vaihtaa automaattisesti näyttöruudun suunnan riippuen siitä, kuinka pidät puhelintasi.
Käännä puhelintasi sivuttain vasemmalle vaihtaaksesi näyttöruudun web-selain vaakasuuntaan.
Huomautus: Jos näyttöruudun suuntaus ei vaihdu automaattisesti, laita automaattinen näyttöruudun suuntaus päälle. Paina Alkunäytöltä MENU, napauta Asetukset > Näytä, ja valitse sen jälkeen Näytön automaattinen kääntyminen -valintaruutu.

Navigointi ja zoomaus web-sivulla

• Voit myös pyyhkäistä sormeasi näyttöruudulla ja katsoa web-sivun muita alueita.
  • Napauta näyttöruutua nopeasti kahdesti lähentääksesi, sen jälkeen napauta Napauta näyttöruutua nopeasti kahdesti uudestaan loitontaaksesi. Voi myös käyttää sormiasi puristaaksesi tai levittääksesi näyttöruutua lähentääksesi tai loitontaaksesi.

Linkin valitseminen web-sivulla

Voit napauttaa linkkiä avataksesi sen, tai paina ja pidä painettuna linkkiä lisävaihtoehtoja varten.
Linkki Mitä tehdä
Web-sivun osoite (URL)
  • Napauta linkkiä web-sivun avaamiseksi.
  • Paina ja pidä linkkiä avataksesi valikon, joka antaa sinun avata, kirjanmerkin, kopioi leikepöydälle, tai jaa linkki sähköpostin kautta sosiaalisissa verkoissasi.
Sähköpostiosoite
  • Napauta lähettääksesi sähköpostiosoitteen.
  • Paina ja pidä painettuna ja napauta sen jälkeen Kopioi valikosta kopioidaksesi sähköpostiosoitteen leikepöydälle. Voit liimata sähköpostiosoitteen myöhemmin luodessasi uuden yhteyden tai lähettäessäsi uuden sähköpostiviestin.

Osoitteen tai puhelinnumeron valitseminen web-sivulla

Voit kartoittaa osoitteen tai soittaa web-sivulla olevaan puhelinnumeroon.
Linkki Mitä tehdä
Sijaintipaikan osoite Napauta osoitetta sen kopioimiseksi tai sen kartoittamiseksi Google-kartalla:iä käyttäen.
Puhelinnumero Napauta puhelinnumeroa kopioidaksesi, soittaaksesi tai lähettääksesi tekstiviestin tähän numeroon tai tallentaaksesi numeron yhteystietoihin kohtaan Henkilöt.

Uuden selaimen ikkunan avaaminen

Avaa kerrannaiset selaimen ikkunat, että sinun on helpompi vaihtaa yksi web-sivu toiseen.
  1. Katsoessasi web-sivua paina MENU ja napauta sen jälkeen Ikkunat.
  2. Napauta .
Uusi selaimen ikkuna avautuu ja menee asettamallesi kotisivulle.

Vaihtaminen selainikkunoiden välillä

1. Katsoessasi web-sivua tee jokin seuraavista:
    • Paina MENU ja napauta sen jälkeen Ikkunat.
    • Purista näyttöruutua (loitonna), kunnes näet muita selainikkunoita.
  2. Valitse selainikkuna, jota haluat katsella liu'uttamalla sormeasi näyttöruudulla oikealta vasemmalle.
  3. Napauta web-sivua sen saamiseksi näkyviin koko näyttöruudussa.
    Vihje: Napauta sulkeaksesi web-sivun.