Toisen puhelimen synkronointi tietokoneesi kanssa
ASETUKSET JA PALVELUT

Toisen puhelimen synkronointi tietokoneesi kanssa

Voit vaihtaa puhelimesta toiseen, jos sinun täytyy synkronoida useampi kuin yksi laite.
  1. Liitä toinen puhelin tietokoneeseesi ja aseta sen jälkeen HTC Sync tunnistamaan tämän puhelimen.
  2. Napsauta puhelinta, jonka haluat asettaa tai jonka synkronoinnin haluat aloittaa. Laitteen paneeli aukeaa sen jälkeen, ja siellä voit mukauttaa erillisesti synkronointiasetuksesi tälle puhelimelle.
Jos haluat vaihtaa toisen puhelimen synkronointiin, napsauta Laitteet ja napsauta sitten puhelimen nimeä tai kuvaa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd