Sovelluksen asentaminen tietokoneeltasi puhelimellesi
ASETUKSET JA PALVELUT

Sovelluksen asentaminen tietokoneeltasi puhelimellesi

Jos sinulla on sovellustiedostoja (*.apk) tietokoneellasi, voit käyttää HTC Sync -ohjelmaa niiden asentamiseen puhelimellesi. Suosittelemme kovasti, että asennat vain sovelluksia, joihin luotat.
Huomautus: Ennen kuin aloitat, varmista, että puhelimesi on määritetty sallimaan sovellusten asentaminen tietokoneelta puhelimeen. Tehdäksesi tämän paina MENU ollessasi Alkunäytöllä, napauta Asetukset > Sovellukset ja valitse sen jälkeen Tuntemattomat lähteet -valintaruutu.
  1. Napsauta Laitteen paneelista Yleiskatsaus.
  2. Napsauta Sovelluksen asentaja.
  3. Etsi sovellustiedosto tietokoneelta ja napsauta Avoin. Asennusprosessi käynnistyy puhelimellasi.
  4. Tarkista puhelimesi näyttöruutu nähdäksesi, onko sillä lisäohjeita asennuksen loppuun suorittamiseen.
  5. Kun asennus on valmis, voit napsauttaa Katkaise yhteys.
  6. Poista puhelimesi turvallisesti tietokoneesi käyttöjärjestelmän edellyttämällä tavalla.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd