Sijainnit-sovelluksen synkronoinnin valinnat

Ennen kuin menet matkalle toiseen kaupunkiin tai maahan, voit ladata tarvitsemasi kartat käyttäen HTC Sync -sovellusta tietokoneellasi ja synkronoida ne sen jälkeen puhelimellesi. Lisäksi voit ostaa lisenssejä muihin hyödyllisiin tietoihin, kuten ajamis- ja kävelynavigointiin, nopeudenvalvontakameran hälytyksiin ja lisää.
  1. Napsauta laitteen paneelista Locations ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Sijainnit-sovelluksen synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse ja lataa karttoja ja karttojen lisäominaisuuksia.
  3. Sen jälkeen, kun olet suorittanut loppuun kohtien lataamisen tietokoneellasi, näet nämä kohdat Locations-sisältöluettelossa. Sen jälkeen voit valita, haluatko synkronoida kaikki kartat ja lisenssit vai vain valisemasi kohdat.

Karttojen lataaminen tai palvelujen ostaminen

Voit ladata karttoja ilmaiseksi tai ostaa korkealuokkaisia palveluja, kuten navigointi, nopeudenvalvontakameroita ja vuorottaisia ääniohjeita.
  1. Napsauta laitteen paneelista Locations ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta.
  2. Napsauta Hae lisää karttoja ja lisenssejä.
  3. Napsauta Navigointimyymälän ikkunan vasemmalta puolelta sitä sisältötyyppiä, jonka haluat ladata, ja valitse sen jälkeen maa.
  4. Voit valita Karttojen lisäominaisuudet-osiosta yhden tai useamman navigointituotteen, jotka haluat ladata tai ostaa. Kun ostat navigointituotteita, sinun täytyy ottaa huomioon myös se, kuinka kauan ladatun sisällön käytön lisenssi on voimassa.
  5. Napsauta Lisää Ostoskärryyn .

Tuotteiden tai lisenssien maksaminen

1. Napsauta Lisää Ostoskärryyn Navigointi myymälä-kohdan vierestä näyttääksesi ostoskärrysi.
  2. Katsele valitsemiasi kohtia ja ostosten kokonaismäärää.
  3. Napsauta Maksa lasku.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja laskutustietosi (jos valitsit korkealuokkaisen navigointituotteen).
  5. Käy sopimus huolellisesti läpi ja napsauta sen jälkeen Hyväksyn ehdot ja sopimuksen jatkaaksesi.
  6. Napsauta Tarkista ostos nähdäksesi luettelon valitsemistasi kohdista, sähköpostiosoitteesi ja antamasi laskutustiedot.
  7. Kun kaikki on oikein, napsauta Vahvista ja lataa. Valitsemiesi karttojen latauksen edistyminen tulee sen jälkeen näkyviin Laitteen paneeliin.