Kirjanmerkit synkronoinnin valinnat

Synkronoi web-selaimen kirjanmerkkejä puhelimesi ja tietokoneesi välillä.
Tärkeää: Jos käytät Google Chrome- tai Firefox -internet-selainta ja olet valinnut sen synkronoitavaksi puhelimen kanssa, varmista, että kaikki selaimen ikkunat on suljettu, ennen kuin aloitat synkronoinnin.
  1. Käyttäen suosikki- web-selaintasi tietokoneellasi luo suosikkikansio nimeltä HTC-kirjanmerkit. Varmista, että tallennat suosikkikirjanmerkkisi tähän kansioon, jotta voit synkronoida ne puhelimesi kanssa.
  2. NapsautaHTC Sync:in Laitteen paneelista Kirjanmerkit ja napsauta sen jälkeen Päälle -painiketta. Kirjanmerkit synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  3. Valitse web-selain, jolle kirjanmerkit on tallennettu synkronoitavaksi puhelimesi kanssa.
Huomautus: Kun sekä puhelimen että tietokoneen tiedot ovat ristiriidassa keskenään, HTC Sync säilyttää tietokoneen tiedot.