Henkilöt synkronoinnin valinnat

Synkronoi puhelimesi yhteystiedot Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 tai Outlook 2007), Outlook Express- tai Windows-yhteystiedot -käyttöjärjestelmiesi kanssa.

Jos sinulla on synkronoitavia yhteystietoja SIM-kortillasi, sinun täytyy ensin tuoda ne puhelimesi tallennustilaan.

1. Napsauta Laitteen paneelista Henkilöt ja napsauta sen jälkeen Päälle-painiketta. Henkilöt synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse sovellus. jonka kanssa haluat synkronoida yhteystietosi.
  3. Sellaisissa tapauksissa, joissa sekä puhelimella että tietokoneella on keskenään ristiriidassa olevia tietoja, valitse, mitkä tiedot haluat säilyttää.
Huomautus: Vain puhelimesi tukemat yhteystietokentät synkronoidaan.