Musiikki synkronoinnin valinnat

Tuo soittamasi musiikkikappaleet ja laulut tietokoneeltasi puhelimellesi. Jos olet luonut soittoluetteloita iTunes- tai Windows Media Player -ohjelmalla, voit synkronoida myös ne ja nauttia niistä ollessasi liikkeellä.
Huomautus: Voit synkronoida seuraavissa muodoissa olevia äänitiedostoja: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. Napsauta laitteen paneelista Musiikki ja napsauta sitten Päälle-painiketta. Musiikki synkronoinnin päälle laittaminen tarkoittaa sitä, että haluat tämän luokan mukaan joka kerta, kun synkronoit tietokoneesi ja puhelimesi.
  2. Valitse Synkronoi musiikkitiedostot paikasta ja napsauta sen jälkeen Lisää.
  3. Valitse kansio, joka sisältää äänitiedostosi, ja napsauta sen jälkeen OK.
  4. Valitse Synkronoi musiikkitiedostot iTunes:ista ja Windows Media Player:istä, jos käytät iTunes- tai Windows Media Player -sovelluksia tietokoneellasi ja valitse sen jälkeen soittoluettelot, jotka haluat synkronoida puhelimellasi.