Työtilaan tutustuminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Työtilaan tutustuminen

Voit määrittää synkronointivalinnat, tarkastella puhelimesi yleisiä tietoja, tarkistaa muistikorttisi vapaan tilan määrän ja aloittaa synkronoinnin laitteen paneelissa.
Huomautus: Saatavilla olevat luokat ja valinnat riippuvat puhelimesta, jonka olet liittänyt tietokoneeseesi. Esimerkiksi Sijainnit tulee näkyviin Laitteen paneeliin, kun sinulla on Locations-sovellus puhelimellasi.
  • Voit tarkastella luokkien synkronointivalintoja laitteen paneelin oikealla puolella napsauttamalla luokkaa.

Voit myös tarkastella puhelimesi perusohjelmistotietoja, muistikortin käyttötietoja, muuttaa puhelimen nimeä tai puhelimesi kolmannen osapuolen sovelluksia napsauttamalla Yleiskatsaus.

• Napsauta Synkronoi nyt käynnistääksesi valitsemiesi luokkien ja valintojen synkronoinnin.
  • Arviointi tallennustilan käytön palkki Synkronoi nyt -painikkeen vieressä näyttää sinulle arvioidun muistikortin tilan, jota käytetään, kun puhelimellesi on synkronoitava ja lisättävä uusia kohtia.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd