Viestivalintojen asettaminen

Paina Kaikki viestit -näyttöruudulta MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset.
Saapuneet viestit Vastaanota ilmoitus tilapalkissa ja aseta puhelimesi värisemään tai toistamaan äänen, kun viesti saapuu, ja valitse ilmoitusääni.
Lähetetyt viestit
  • Aseta puhelimesi värisemään tai toistamaan äänen, kun viesti saapuu, ja valitse ilmoitusääni.
  • Vastaanota ilmoitus tilapalkissa, kun viestiä ei ole onnistuneesti lähetetty.
  • Anna puhelimesi näyttää ponnahdusilmoituksia näyttöruudulla siitä, onko viestien lähettäminen onnistunut vai ei, tai poista tämä valinta käytöstä.
Muistitilan asetukset Valitse kuhunkin keskusteluketjuun tallennettavien teksti- tai MMS-viestien maksimilukumäärä (lukuunottamatta lukittuja viestejä) ja ota käyttöön lukitsemattomien vanhempien viestien automaattinen poistaminen, kun asetetut rajat on saavutettu.
Vastaanottajaluettelon asetukset Hae ja näytä tallennettujen yhteystietojen sähköpostiosoitteita, kun olet lisäämässä viestin vastaanottajia
Viestien siirto Siirrä vastaanotettuja teksti- ja MMS-viestejä toiseen puhelinnumeroon tai sähköpostiosoitteeseen. (Matkapuhelinoperaattorisi saattaa veloittaa tästä ylimääräisiä maksuja.)
Tekstiviestiasetukset
  • Vastaanota raportti viestisi toimitustilasta.
  • Näytä tai muuta käytetyn viestipalvelukeskuksen numero. (Suosittelemme, että et vaihda numeroa tässä, koska tämä saattaa aiheuttaa ongelmia viestien vastaanottamisessa ja lähettämisessä.)
  • Näytä tai poista SIM-kortillesi tallennettuja tekstiviestejä tai kopioi SIM-kortin viestejä puhelimesi muistiin.
Multimedia-asetukset
  • Vastaanota raportti viestisi toimitustilasta.
  • Vastaanota raportti onpa kukin vastaanottaja lukenut viestin tai poistanut sen lukematta.
  • Lataa automaattisesti kokonaisia MMS-viestejä mukaan lukien viestin runko ja liitteet puhelimellesi palvelualueellasi ja ollessasi verkkovierailemassa.
  • Aseta viestin prioriteetti ja MMS-viestien tiedostojen maksimikoko. Jos MMS-viestin tiedoston koko ylitetään, viestiä ei lähetetä.