Syöttöasetusten säätäminen

Avaa Kosketussyöttöasetukset tekemällä yksi seuraavista:
  • Napauta näyttöruudun näppäimistöstä kielinäppäintä (napauta esimerkiksi , jos käytät tällä hetkellä englanninkielistä näyttöruudun näppäimistöä). Napauta sen jälkeen Kansainv. näppäimistö -valintavalikosta Asetukset.
  • Paina Alkunäytöltä MENU ja napauta sen jälkeen Asetukset > Kieli ja näppäimistö > Kosketussyöttö.
Näppäimistön tyyppi Valitse näppäimistöasettelu käytettäväksi. Voit valita vaihtoehdoista QWERTY, Puhelimen näppäimistö tai Kompakti QWERTY.
Kansainv. näppäimistö Lisää tai poista kielet näyttöruudun näppäimistökielen luettelosta.
Kaksikielinen ennakointi Valitse käytettäväksi toissijainen näppäimistökieli.
Tekstin syöttö
  • Aseta valinnat ennustavalle tekstille, oikeinkirjoituksen korjaukselle ja sanantäydennykselle.
  • Ota käyttöön kuuluva tai värinäpalaute kirjoittaessasi.
  • Kalibroi Touch-näppäimistön tarkkuus.
Opasohjelma Opettele kuinka käytetään ruutunäppäimistöä tällä vuorovaikutteisella opasohjelmalla.
Oma sanakirja Lisää, muokkaa tai poista sanoja tässä ennustavassa tekstisanakirjassa.