Tekstin muokkaaminen
ASETUKSET JA PALVELUT

Tekstin muokkaaminen

On helppoa leikata, kopioida ja liittää tekstiä näppäimistöä käyttämällä.
Huomautus: Jotkin sovellukset saattavat tarjota oman tapansa valita tai kopioida tekstiä.

Tekstin valitseminen

Korosta teksti, jonka haluat kopioida tai leikata.
  1. Paina ja pidä painettuna tekstikenttää, joka sisältää valittavan tekstin, kunnes suurennuslasi tulee näkyviin.
  2. Vedä sormeasi siirtääksesi tekstin kohdistimen tekstin sisällä olevaan kirjaimeen, jonka haluat valita.
  3. Sen jälkeen, kun olet asettanut tekstin kohdistimen, nosta sormeasi. Tekstin valinta -valikko ponnahtaa sen jälkeen esiin.
  4. Tee joku seuraavista:
    • Napauta Valitse teksti. Kun sana, jonka kohdalle olet asettanut kohdistimen korostetaan, vedä alku- ja loppumerkkejä valitaksesi haluamasi tekstin.
    • Napauta Valitse kaikki valitaksesi kaiken tekstikentältä.

Tekstin kopioiminen ja liittäminen

1. Sen jälkeen, kun olet valinnut tekstin, jonka haluat kopioida, napauta Kopioi tai Leikkaa. Valittu teksti kopioidaan sitten leikepöydälle.
  2. Paina ja pidä painettuna tekstikenttää samassa tai muussa sovelluksessa, kunnes suurennuslasi tulee näkyviin.
  3. Vedä sormeasi siirtääksesi tekstin kohdistimen haluamaasi kohtaan liittääksesi tekstin.
  4. Sen jälkeen, kun olet asettanut tekstin kohdistimen, nosta sormeasi. Tekstin valinta -valikko ponnahtaa sen jälkeen esiin.
  5. Napauta Liitä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-desire-hd