Tavat saada yhteystietoja puhelimellesi

Voit lisätä yhteystietoja puhelimeesi monella eri tavalla. Voit synkronoida puhelimesi Google-tililläsi, tietokoneellasi, Facebookissa ja muualla olevien yhteystietojen kanssa.
Gmail Google-yhteystiedot tuodaan puhelimellesi sen jälkeen, kun olet kirjautunut Google-tilillesi. Voit myös luoda lisää Google-yhteystietoja suoraan puhelimeltasi.
Facebook Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi HTC Sensen Facebookn kautta tuodaksesi Facebook-kaveriesi yhteystiedot.
Puhelinyhteystiedot Voit valita yhteystietojen luomisen ja tallentamisen puhelimesi muistiin tai siirtää olemassa olevia yhteystietoja vanhalta puhelimeltasi.
SIM-kortti Kopioi kaikki SIM-yhteystietosi puhelimellesi.
Microsoft Exchange ActiveSync Puhelin synkronoi työyhteystietosi työpaikallasi olevalta Microsoft Exchange ActiveSync -palvelimelta.
Yhteystiedot tietokoneellasi Käytä HTC Sync -sovellusta puhelimesi synkronointiin tietokoneesi Microsoft Outlook-, Outlook Express- tai Windows -yhteystietojesi kanssa.