Puhelupalvelut

Puhelimesi voi suoraan linkittää matkapuhelinverkkoon, ja tekee mahdolliseksi sinulle avata ja vaihtaa puhelimesi erilaisten soittopalvelujen asetuksia. Soittopalveluihin saattaa kuulua mukaan puhelun siirto, koputus, vastaaja, yms. Ota yhteyttä matkapuhelioperaattoriisi selvittääksesi puhelimesi soittopalvelujen käytettävyyden.
Avataksesi puhelupalvelut, paina MENU Alkunäytöltä ja napauta sen jälkeen Asetukset > Puheluasetukset.
Sallitut numerot Rajoita lähtevät puhelut kiinnitettyyn numerosarjaan. Ottaaksesi käyttöön tämän ominaisuuden sinun täytyy tietää SIM-korttisi PIN2-koodi.
Vastaajapalvelu Näyttää nykyisen käytettävän vastaajapalvelun.
Vastaajan asetukset Määritä toinen vastaajapalvelunumero kuin mikä on SIM-kortillasi oleva vastaajapalvelunumero.
Tyhjennä vastaajan ilmoitus Jos sinulla on uuden vastaajan ilmoitus, voit tyhjentää ilmoituksen tällä valinnalla.
Puhelimen asetukset Muokkaa puhelun hylkäysviestiä, valitse avaatko viestieditorin, kun hylkäät puhelun viestin kanssa, ja valitse sallitaanko automaattinen tuntemattoman yhteystietonumeron tallennus, kun puhelu tuon numeron kanssa päättyy.
Solulähetys Ota käyttöön tai poista käytöstä solulähetysviestien kuittaus palveluntuottajalta.
Solulähetyksen asetukset Konfiguroi kanavat ja kieli solulähetysviestejä varten.
Soitonsiirto Valitse, kuinka haluat puhelimesi käsittelevän kiireisiä, vastaamattomia ja saavuttamattomia puheluita. Voit myös asettaa puhelun siirtovalinnan kaikkia tulevia puheluita varten.
Puhelunrajoitusasetukset Valitse estetäänkö erilaisten tulevien ja lähtevien puhelujen kategorioita.
Puhelujen lisäasetukset Ota käyttöön tai poista käytöstä operaattorin palvelut, kuten soittajan ID ja koputuspuhelu.